Hinnasto, selitteet ja tuontiajat

Tältä sivulta löydät voimassa olevat hinnastomme, hinnastoihin liittyvät selitteet, tuonti- ja noutoaikamme sekä ohjeet hoitoon tulijalle.

Perushinnasto vuodelle 2023


Perushinnasto on voimassa 1.1.-30.4. ja 1.9.-17.12.2023, poislukien sesonkiajat, joita ovat talvilomaviikko 8, pääsiäinen 7.-10.4. sekä syyslomaviikko 42. Katso erillinen kesäkauden hinnasto. Joulun ja uudenvuoden hinnat julkaistaan myöhemmin. Perushinnaston mukaan varatuilla hoitojaksoilla on voimassa normaalit peruutusehdot, eli varaus tulee peruuttaa viimeistään 7 vrk ennen ensimmäistä hoitopäivää.

Huomioitavaa hinnastoissa


Hinnastot ovat suuntaa antavia ja niihin saattavat vaikuttaa mm. tuonti- ja hakuaika, koiran yksilölliset tarpeet, kuten tiheämpi ulkoilutusväli, lääkinnällinen hoito, aggressiivisen/ arvaamattoman koiran käsittely tai muusta syystä johtuvat erityistä huomiota vaativat järjestelyt. 


Selitteet


  • Hoitopäivä – päivän hoito saman vuorokauden sisällä
  • Yökyläily – hoito yön yli, alkaa klo 19.00 ja päättyy seuraavana aamuna klo 10.00 mennessä
  • Viikonloppuhoito – hoito alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina
  • 7 päivän hoito– koira on seitsemän päivää, eli viikon hoidossa, esim. ma-su tai ke-ti
  • 14 päivän hoito– koira on 14 päivää hoidossa
  • Lisäliikunta tai virikkeellistäminen – sopii koiralle, joka tarvitsee enemmän liikuntaa, ohjattua tekemistä tai ihmisen seuraa (normaaliin hoitopäivään kuuluu vähintään kolme, yleensä neljä ulkoilukertaa, lue lisää)

Pyydä aina tarjous. Hinta on sitova, kun olet pyytänyt henkilökohtaisen tarjouksen ja hyväksynyt sen. Uusi hoitopäivä alkaa aina vuorokauden vaihtuessa. Poikkeuksena yökyläily.


Alennus seuraavista koirista vain saman talouden koirille, jotka voidaan majoittaa, ruokkia ja ulkoiluttaa yhdessä. Useamman koiran yhtäaikainen ruokailu on aina valvottua.


Hoito ei sisällä ruokia. Omat ruuat tuodaan mukana, tai vaihtoehtoisesti meiltä voi ostaa laadukkaita Happy Dogin kuiva- ja märkäruokia. Lisäksi meillä on myynnissä erilaisia luita ja herkkuja.


Hoitojakso maksetaan etukäteen laskulla, ellei muuta ole varauksen tekemisen yhteydessä sovittu. Maksu tulee olla aina kokonaisuudessaan suoritettu ennen koiran hoidosta hakemista.


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kesäkauden hinnasto vuodelle 2023


Kesäkauden hinnasto on voimassa varauksille aikavälillä 1.5.-31.8.2023. Kesäkaudella meillä on voimassa sesonkiajan peruutusehdot, eli viikon (7 päivää), tai sitä pidemmät varaukset tulee peruuttaa viimeistään 14 vrk ennen ensimmäistä hoitopäivää. Lyhyemmissä hoitojaksoissa riittää peruutus viimeistään 7 vrk ennen ensimmäistä hoitopäivää.

Tuonti- ja noutoajat


Maanantaista perjantaihin koiran voi tuoda ja noutaa ilman lisäkustannuksia klo 7.30-19.30 välillä. 


Lauantaisin ja sunnuntaisin koiran tuonti ja nouto ilman lisäkustannuksia klo 8-19.


Erityistapauksissa meiltä voi noutaa koiran vaikka keskellä yötä. Tuonti aina klo 20 mennessä.


Noutohinnasto päivystysaikana:

  • nouto klo 21 mennessä +15 €
  • nouto klo 23 mennessä +25 €
  • nouto klo 23 ja 7 välillä +45 €


Tuodessasi koiran hoitoon vasta illalla klo 18 jälkeen, tai noutaessasi koiran aamulla klo 10 mennessä, saat hyvityksen päivän hoitohinnasta. Kysy lisää henkilökunnaltamme!


Tuonti- ja noutoajat sovitaan aina hyvissä ajoin etukäteen ja niitä tulee noudattaa, tai ilmoittaa muutoksista viipymättä!